Kicsit rólunk

Bemutatkozás

Kik vagyunk? Mit szeretnénk?

  • Cégünk 2010-ben kezdte működését egyéni vállalkozásban 2013 óta Kft. cégformában tevékenykedünk Győrben és más városokban. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú. A cég mindig a partnerek elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. A cégen belül jelentős szerep jut a cleaning (takarítás) üzletágnak, ami az utóbbi időben dinamikus fejlődésen ment keresztül. Fejlődése a megfelelő humán erőforrás és a folyamatos technológiai fejlesztések alkalmazásának köszönhető. A cég filozófiája szerint megbízható, pontos takarítócsapat a megrendelő idényeihez alkalmazkodva zavarmentesen végezheti munkáját. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműködést.

  • Jogosan merülhet fel a kérdés: Miben különbözünk attól a több tucat másik cégtől, akik hasonló tevékenységet végeznek?
   A legnagyobb különbség, hogy mi mindannyian voltunk és részben vagyunk is a "másik", vagyis a fogyasztói oldalon. Nem egy általunk jónak kikiáltott megoldáshoz kívánjuk Önöket igazítani, hanem Önökhöz a lehetőséghez képest a legjobb megoldást.
   Nem célunk, hogy egyszeri, nagy összegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szeretnénk elérni, hogy az Önök igényeinek megismerésén keresztül sokáig segítsük Önöket.
   Hisszük, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a korrektség, hiszen csak ebből származhat az a bizalom tartós együttműködés záloga.

  • Gépbérléseink közül igyekszünk kielégíteni minden takarítási és kertészeti igényt, gépeink között válogathat szőnyeg és kárpittisztító bérlés, ipari nagy teljesítményű porszívó bérlés, Magasnyomású gépbérlés, 3x8 fokos többcélú létra bérlés, ipari súroló és szívógép bérlés vagy épp fűnyíró bérléseink közül.


Tulajdonos, Ügyvezető

Pintér Norbert

 • Mérföldkövek

 • 2010 - Egyéni vállalkozás indítása

 • 2013 - City Corporation Kft. indulása

 • 2014 - Higiéniai Pláza webáruház indulása

 • 2015 - City Elektro lámpa webáruház indulása

 • 2016 - City Gépkölcsönző és Szolgáltató Kft. Indulása

ELÉRT SIKEREK

Elért sikereimet a kollégáim kitartó munkavégzésének és barátaim támogatásának köszönhetem.

"Köszönöm nekik, hogy habár a kapitány sokat bénázik, a hajót nem engedik elsüllyedni!"

Pintér Norbert
Pintér Norbert

Megújult modern környezetben várjuk Önt

Professzionális takarító eszközök

A legmegbízhatóbb márkákat használjuk - Karcher, Merida, Assis-Trend