...

Kicsit rólunk


Pintér Norbert
Pintér Norbert

Pintér Norbert 

Tulajdonos, Ügyvezető

Fontos mérföldkövek

  • 2010 - Egyéni vállalkozás indítása

  • 2013 - City Corporation Kft. indulása

  • 2016 - City Gépkölcsönző és Szolgáltató Kft. Indulása

ELÉRT SIKEREK

Elért sikereimet a kollégáim kitartó munkavégzésének és barátaim támogatásának köszönhetem.

"Köszönöm nekik, hogy habár a kapitány sokat bénázik, a hajót nem engedik elsüllyedni!"

Bemutatkozás

Kik vagyunk? Mit szeretnénk?

Jogosan merülhet fel a kérdés -  Miben különbözünk attól a több tucat másik cégtől, akik hasonló tevékenységet végeznek? A legnagyobb különbség, hogy mi mindannyian voltunk és részben vagyunk is a "másik", vagyis a fogyasztói oldalon. Nem egy általunk jónak kikiáltott megoldáshoz kívánjuk Önöket igazítani, hanem Önökhöz a lehetőséghez képest a legjobb megoldást. Nem célunk, hogy egyszeri, nagy összegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szeretnénk elérni, hogy az Önök igényeinek megismerésén keresztül sokáig segítsük Önöket. Hisszük, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a korrektség, hiszen csak ebből származhat az a bizalom tartós együttműködés záloga. 

Gépbérléseink közül igyekszünk kielégíteni minden nagy takarítási igényt, gépeink között válogathat hideg vizes magasnyomású gépbérlés, ipari súroló és szívógép bérlés vagy épp seprőgépes bérléseink közül. 

Cégünk 2010-ben kezdte működését egyéni vállalkozásban 2013 óta Kft. cégformában tevékenykedünk Győri cégvezetéssel Sopron, Hegyeshalom, Győr, Tatabánya és Budaörs városokban és környékükön. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú. A cég mindig a partnerek elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. 

A cégen belül jelentős szerep jut a cleaning (takarítás) üzletágnak, ami az utóbbi időben dinamikus fejlődésen ment keresztül. Fejlődése a megfelelő humán erőforrás és a folyamatos technológiai fejlesztések alkalmazásának köszönhető. A cég filozófiája szerint megbízható, pontos takarítócsapat a megrendelő idényeihez alkalmazkodva zavarmentesen végezheti munkáját. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműködést.


Professzionális ipari takarító eszközök

A legmegbízhatóbb márkákat használjuk takarításaink során - Karcher, Merida, Assis-Trend